Παρουσίαση των νέων προϊόντων και μέσων προστασίας της εταιρίας STHILΣτο καταφύγιο του Παλιοχωρίου

Την Τρίτη 25/04/2023 πραγματοποιήθηκε στο καταφύγιο του Παλιοχωρίου άλλη μία επιτυχημένη εκδήλωση με τη συνεργασία του Δ.Σ. του Φ.Ο.Ο.Φ και του καταστήματος της κας Μαρίας Γούναρη.

Αντικείμενο της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση των νέων προϊόντων και μέσων προστασίας της εταιρίας STHIL, της κορυφαίας εταιρείας κατασκευής αλυσοπρίονων, ειδών δασοκομίας και περιποίησης κήπου.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν οι δασικοί συνεταιρισμοί του Νομού, οι υπηρεσίες του Δήμου Φλώρινας, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Φλώρινας καθώς και επαγγελματίες του χώρου.

Το Δ.Σ. υλοποιώντας με σταθερά βήματα τις καινοτόμες πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει εδώ και καιρό κάνει πράξη τις προσδοκίες των μελών και των φίλων του αποδεικνύοντας ότι τα ορειβατικά καταφύγια μπορούν, ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα των καιρών, να χρησιμεύσουν και για άλλες δραστηριότητες πέραν του κυρίως σκοπού τους που είναι ο ορειβατικός.

Ο σύλλογος θα συνεχίσει να δραστηριοποιείται προς αυτή την κατεύθυνση αναλαμβάνοντας ανάλογες πρωτοβουλίες.

Παράλληλα υπενθυμίζει στους πολίτες ότι το καταφύγιο του Παλιοχωρίου είναι διαθέσιμο για όλους, τηρώντας όμως τους κανόνες συμπεριφοράς που το διέπουν.

Τέλος το Δ.Σ. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους παραβρισκόμενους στην εκδήλωση, ιδιαίτερα όμως την εταιρεία STHIL και το κατάστημα της κ. Μαρίας Γούναρη για την επιλογή τους να μας συμπεριλάβουν ως οικοδεσπότες της διοργάνωσης.

Εγκατάσταση σταθμού παρακολούθησης των κατολισθήσεωνΣτο χώρο του ΦΟΟΦ, στο λόφο του Αγίου Παντελεήμονα

Ο Φυσιολατρικός Ορειβατικός Όμιλος Φλώρινας, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης – Τμήμα Γεωλογίας και το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, είναι στην ευχάριστη Read more

Εργασίες συντήρησης στο εκκλησάκι του Αγίου ΝικολάουΣτο καταφύγιο του Παλιοχωρίου

Εργασίες συντήρησης πραγματοποιήθηκαν στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στο καταφύγιο του Παλιοχωρίου με υπεύθυνη εργασιών την Μαριαλένα Καλυβιάνου.

Φαγοπότι μελών

Ενόψει της ανακαίνισης που θα πραγματοποιηθεί στο εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου το Δ. Σ. και τα μέλη του συλλόγου βρέθηκαν Read more

Ανακαίνιση Αγίου Δημητρίου

Τον Οκτώβριο του 2019 με απόφαση του το Δ.Σ. αποδέχθηκε την πρόταση των Λιγνιτωρυχείων Αχλάδας και της οικογένειας Ρόζα για Read more