Αίτηση κράτησης καταφυγίου Παλιοχωρίου

Πριν συμπληρώσετε την φόρμα κράτησης ετοιμάστε και υπογράψτε την Υπεύθυνη δήλωση διαμονής . Ο υπογράφων την Υπεύθυνη δήλωση διαμονής φέρει κα τη νομική ευθύνη έναντι των δηλούμενων στοιχείων. Αφού συμπληρωθεί η Υπεύθυνη δήλωση διαμονής πρέπει να σαρωθεί και να υποβληθεί ως συνημμένο αρχείο με την παρακάτω αίτηση. [Υπεύθυνη δήλωση διαμονής – αρχείο word]

ΚΟΣΤΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ:

ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μετά την υποβολή της αίτησης κράτησης ένα μέλος της διοίκησης του ΦΟΟΦ θα επικοινωνήσει μαζί σας για την επιβεβαίωση της κράτησης και για τις λεπτομέρειες της διαμονής καθώς και του τρόπου καταβολής των χρημάτων.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ


Υπεύθυνος κράτησης

 

Verification


Εναλλακτικός τρόπος κράτησης 

Τηλεφωνικά: Καλείτε στο 6933360583 τον διαχειριστή του καταφυγίου τις ώρες 11:30 με 13:00 και 18:00 με 20:00 καθημερινά είτε άμεσα ή εντός δύο ημερών σας επιβεβαιώνουμε την κράτηση ή όχι και σας ενημερώνουμε για την διαθεσιμότητα.

Παραλαβή κλειδιών

  1. Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας δίνετε ραντεβού και παραλαμβάνετε τα κλειδιά υπογράφετε τα σχετικά έγγραφα εφόσον δεν το έχετε κάνει ηλεκτρονικά αφήνετε την ταυτότητα σας και σας ενημερώνουμε σχετικά με την διαδικασία ευθύνης και χρήσης στο καταφύγιο.
  2. Φτάνετε στο καταφύγιο όπου βρίσκετε ο φύλακας και ακολουθείτε η παραπάνω διαδικασία.

Επιστροφή κλειδιών

Αφού τελειώσετε την παραμονή σας στο καταφύγιο και έχετε επιβεβαιώσει ότι όλα είναι όπως συμφωνήθηκαν προφορικά και ενυπόγραφα γίνετε έλεγχος από τον φύλακα ή τον υπεύθυνο του καταφυγίου παραλαμβάνει τα κλειδιά και σας επιστρέφει την ταυτότητα και σας υπογράφει υπεύθυνη δήλωση ότι παρέλαβε το καταφύγιο στην κατάσταση που σας το παρέδωσε.

Ανάληψη Ευθυνών για τυχόν Ζημίες

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι το καταφύγιο πρέπει να παραδίδεται  μετά την χρήση του σε καλύτερη κατάσταση από ότι το παραλάβαμε και για τον λόγο αυτό οπουδήποτε ζημία γίνει στις εγκαταστάσεις στον εξοπλισμό και περιβάλλοντα χώρο του θα επιβαρύνει οικονομικά για την αποκατάσταση της φθοράς  τον υπεύθυνο παραλαβής των κλειδιών.

Την διαδικασία αυτή θα την αναλάβει ο νομικός σύμβουλος- δικηγόρος του συλλόγου και θα ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες σε περίπτωση μη ανάληψης ευθύνης.

Αντικατάσταση φθορών  

Μετά από την επιβεβαίωση και ανάληψη ευθύνης για τις φθορές που προκλήθηκαν αντικαθιστούνται άμεσα και για τα έξοδα τιμολογούνται στον υπεύθυνο των ζημιών.