Μέλη του ΦΟΟΦ σε ορειβατική πορεία στον Όλυμπο

Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε η ορειβατική πορεία από φίλους και μέλη του Φ.Ο.Ο.Φ. που έγινε σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία (Ο.Φ.Ο.Ε.Σ.Ε) στον Όλυμπο και στις κορυφές του Αγ. Αντώνη 2815m και Σκολιό 2905m.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό αλλά και με ιδιαίτερη διάθεση από όλους, σε μια ομολογουμένως απαιτητική πορεία, που κράτησε επτάμιση ώρες στο σύνολο της, το βουνό των θεών για μια ακόμα φορά αποζημίωσε όλους τους ορειβάτες με την άγρια μοναδική ομορφιά του.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Πρίντεζης Γεώργιος δήλωσε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες δράσεις σε όλη την Ελλάδα ώστε να μπορούν να συμμετέχουν όλα τα σωματεία της Ομοσπονδίας γνωρίζοντας της ομορφιές της πατρίδος μας.

Επίσης ο κ. Καρνάκης Γεώργιος μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και Οδηγός Βουνού έκανε την πρόταση να γίνει χειμερινή ορειβατική εκδρομή – πορεία στη Φλώρινα και συγκεκριμένα στο καταφύγιο του Παλιοχωρίου του Φ.Ο.Ο.Φ. την οποία και δεσμεύτηκε θα μεταφέρει στο Δ.Σ. του συλλόγου ο αντιπρόεδρος του.

Ευχαριστούμε θερμά την Ομοσπονδία για την πρόσκληση, το Κ.Ε.Ο.Α.Χ για την φιλοξενία και τους συνοδοιπόρους για την συντροφιά.

Για την ιστορία από την Βόρεια Ελλάδα συμμετείχαν:

Παπαδόπουλος Σταύρος
Σερδάρη Αρετή
Γιανγκουλίδου Κων/να
Κολάτσκου Βέρα
Αγγελόπουλος Θωμάς
Καλυβιάνος Λεωνίδας
Με ορειβατικούς χαιρετισμούς

Για το Δ.Σ.

Η πρόεδρος
Ρόζα Βαλίνα

Ο Γ. Γραμματέας
Ρούφας Κοσμάς

24η Παμφλωρινιώτικη Ορειβατική Συνάντηση

Στο καταφύγιο του Οροπεδίου πραγματοποιήθηκε η 24η Παμφλωρινιώτικη Ορειβατική Συνάντηση με οικοδεσπότες των έτερο ορειβατικό σύλλογο ΣΕΟΦ. Από το ΦΟΟΦ Read more

Ημέρα της φύσηςΟρειβατική εκδρομή και ξενάγηση στην Πρέσπα

Ημέρα της φύσης σήμερα στην πανέμορφη Πρέσπα με μέλη του Δ.Σ. του ΦΟΟΦ και την εξαιρετική ξενάγηση του Φορεα Διαχείρισης. Read more

Εγκατάσταση σταθμού παρακολούθησης των κατολισθήσεωνΣτο χώρο του ΦΟΟΦ, στο λόφο του Αγίου Παντελεήμονα

Ο Φυσιολατρικός Ορειβατικός Όμιλος Φλώρινας, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης – Τμήμα Γεωλογίας και το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, είναι στην ευχάριστη Read more

Εργασίες συντήρησης στο εκκλησάκι του Αγίου ΝικολάουΣτο καταφύγιο του Παλιοχωρίου

Εργασίες συντήρησης πραγματοποιήθηκαν στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στο καταφύγιο του Παλιοχωρίου με υπεύθυνη εργασιών την Μαριαλένα Καλυβιάνου.